Kik is vagyunk mi?

Egy fiatalos, lendületes csapat, akik a legújabb trendeket követik mind a vágásban, mind a festésben és szolgáltatásban. Az üzlet a Sassoon kódex alapjait követi, ahol a hajvágások tudatosak és precízek, kiemelve a vendégek egyedi arcformáját. Ehhez társítjuk a komplex color szolgáltatásokat, ami szintén egyénre szabott.

Veress-Gyõri Sándor 20 éves tapasztalattal rendelkezik a fodrász szakmában. A Vidal Sassoonnál dolgozott Londonban kreatív igazgatóként 10 évet, miközben a Sassoon International team nemzetközi csapatának is oszlopos tagja volt, ahol színpadi bemutatók és új kollekciók kialakításában vett részt.

Nagy Mariann 18 éves szakmai múlttal rendelkezik. A Sassoon Akadémián 10 évet mint colorist oktató foglalkozott a tanulni vágyókkal, akik a világ minden részéről érkeztek. Egyik meghatározó tagja volt a Sassoon Akadémia csapatának, háta mögött számtalan színpadi fellépéssel és sikerrel.

Körmendiné Udvardi Andrea fodrász családból származik, közel 30 éves fodrász tapasztalattal. A fodrászat iránti rajongása és szeretete egyedülálló, ami megmutatkozik vendégei számában. Kivételes egyénisége és a szakmában való jártassága erősíti csapatunkat.

Csapatunk két legfiatalabb tagja Nagy Zsanett és Jakab Barbara, akik készen állnak minden kihívásra és folyamatosan képzik önmagukat.

A csapatunk tagjai

 • Jakab Barbara

  Jakab Barbara

  Stylist
 • Körmendiné Udvardi Andrea

  Körmendiné Udvardi Andrea

  Manager
 • Nagy Mariann

  Nagy Mariann

  Colour Director
 • Nagy Zsanett

  Nagy Zsanett

  Stylist
 • Veress-Győri Sándor

  Veress-Győri Sándor

  Art Director


Exkluzív üzletünkbe és fodrász akadémiánkra keresünk fodrász munkatársakat.
Ha fontos számodra a szakmai tudás, és szeretnél egy kreatív csapat tagja lenni, várjuk jelentkezésed.